ŠPENÁT ZAPEČENÝ S VEJCEM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 120g špenátového protlaku, 1 vejce, sůl, 1/3 rohlíku, 1 lžíce mléka, 50 g pečeného masa, 1 vejce, 10 g másla.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rozmražený špenát vymačkáme na cedníku, smícháme s nakrájeným, namočeným rohlíkem a se žloutkem. Přidáme drobně nakrájené pečené libové maso, osolíme a na konec zlehka promícháme se sněhem z bílku. Směs dáme do ohnivzdorné misky vymazané máslem zapéci. Potom uprostřed naznačíme důlek, vyklepneme do něj vejce a v troubě dopečeme.



ŠPENÁT ZAPEČENÝ S VEJCEM. ŠPENÁT ZAPEČENÝ S VEJCEM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1343 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz